Beslenme Biriminden Tavsiyeler

TED Trabzon Koleji hijyen ve sanitasyon işlemlerine ek önlemler getirmiştir.
31 Mart 2020
Online Sınavlarımız Devam Ediyor
10 Nisan 2020

Probiyotik gıdalar içerisinde yer alan fermente süt ürünü kefir; B1, B12, ve K vitaminlerince zengin, sindirilebilir protein, çeşitli mineral maddeler ve esansiyel aminoasitleri içermektedir. Probiyotikler; bağırsak enfeksiyonu, alerjik belirtileri ve serum kolesterol seviyesini azaltırken kabızlık problemlerine iyi gelmekte, kanser riskini azaltmakta, kalsiyum biyoyararlılığını artırmaktadır.
Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde TED Trabzon Koleji olarak bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak için okulumuzda doğal mayadan kefir üretimini gerçekleştirdik. Mayalanma süresi sonunda tüm personelimizin beğenisine sunularak sağlıkla içilmiştir.

Atatürk

Ansolon