BİLGİ İŞLEM BİRİMİ

TED Trabzon Koleji Bilgi İşlem Birimi öğrenci, öğretmen ve çalışanlarının, bilgi çağı teknolojilerinden en verimli şekilde yararlanmaları, yeni teknolojilerin okula tanıtılması, geliştirilmesinde ve kullanılmasında destek sağlanması amaçları doğrultusunda hizmet vermektedir.

Okulumuzda, tüm sınıflarımızda projeksiyon ve son sistem dokunmatik ekranlı bilgisayar sistemi bulunmaktadır.
Bu bilgisayarlarda, Office uygulamalarına ek olarak matematik, istatistik, fen ve sosyal bilimler alanlarında görsel içerikli sunumların yapılabilmesine imkan sağlayan uygulamalar bulunmaktadır. Hitachi Marka Projeksiyonlar Network tabanlı olup uzak erişim ile kontrol edilebilmektedir.

Bilgi Teknolojileri Birimi'miz, TED Trabzon Koleji bilgisayar sistemleri ve bilgi teknolojilerindeki gelişmeleri takip ederekkurumda uygulanabilecek olanları belirlemek, uygulanmasını sağlamak, kurumda yürütülen tüm faaliyetlerde ihtiyaç duyulan bilgisayar donanım ve yazılımın alt yapılarını oluşturmak, geliştirmek ve sürekliliğini sağlamak amacı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bilgi Teknolojileri Birimi ;

- Bilgi-İşlem Teknik Servis