yoltrafik11042012001.JPG

TED Trabzon Koleji Trafik Yıldızları Kulübü olarak TED Okulları ve il genelinde öğrenim gören 4. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz "Trafik Güvenliği" konulu resim yarışması Trabzon Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilerek sonuçlanmıştır. Derece alan TED Okullarına ödüller en kısa sürede gönderilecektir. İl genelinde derece alan okullar ve öğrencilerin ödülleriyse 05 Mayıs 2017 Cuma günü Saat:15.00'te TED Trabzon Koleji Konferans Salonu'nda düzenlenecek tören ile takdim edilecektir. Yarışmada derece alan okul ve öğrencilerimizi kutluyor, birbirinden güzel eserler ile katılım gösteren okul ve ögrencilerimize teşekkür ediyoruz.

İL GENELi

-Birincilik :Elif CAN / Prof. İhsan Koz