trabzon-il-halk-gazetesi-cikti_66c2f.jpg

TED TRABZON KOLEJİ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ YAZIYOR!

Trabzon Valiliği, Trabzon Kültür Müdürlüğü ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile ortaklaşa gerçekleştiren gazete projemizde okulumuz öğrencileri Trabzon’u yazdı.

Araştıran, sorgulayan, topluma ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, eleştirel bakabilen, meraklı bireyler yetiştirmeyi hedeflediğimiz bu projede yer alan minik gazetecilerimiz Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlemiş oldukları basın açıklamasıyla gazeteciliğe ilk adımlarını attılar.

Trabzon’u kültürü, doğası ve tarihi gibi birçok yönüyle ele alan minik gazetecilerimiz yazıları ve röportajlarıyla çok çarpıcı haberlere yer verdiler.

Bu projeye katkısı olan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.