KIRTASİYE LİSTESİ

Sevgili Velilerimiz,

2017-2018 Eğitim öğretim yılı kırtasiye malzemelerinin detaylı listesi aşağıda belirtilmiştir.

Kitap satışlarımız, TED İktisadi İşletme tarafından elimize ulaştığında sizlere sms yoluyla bilgi verilecektir.

2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimiz kullanacağı kırtasiye malzemelerini ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri kırtasiyeden  alabileceklerdir.

NOT: Okulumuz TED Dükkan’ dan bonus özellikli kredi kartı ile taksit imkanı mevcuttur.

1. Alınan malzemeler sonraki yıllarda da kullanılabilecek biçimde seçilmiştir. Listedeki ürünler daha önceden mevcut ise tekrar alınmasına gerek yoktur.

2. Kaybolma durumunda kolay bulunmalarını sağlamak için tüm araç-gereçler mutlaka etiketlenmelidir.

LİSTELERİ İNDİRMEK İÇİN LİNKLER AŞAĞIDADIR.

ANASINIFI

1.SINIF