19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladık.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!
17 Mayıs 2024
Lise kademesinde düzenlenen TEKNOFEST fikir yarışmasında 1. Cansu Kayaoğlu 2. Doruk Koçhan ve 3. Miraç Köksal öğrencilerimize ödülleri verilmiştir.
24 Mayıs 2024
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!
17 Mayıs 2024
24 Mayıs 2024

Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere emanet ve hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladık.

Oratoryonun, şarkıların, şiirlerin ve dansların süslediği programda günün anlam ve önemini belirten konuşma, gençlik adına yapılan konuşmalar ve videolar izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Atamızın “Ben 19 Mayıs’ta doğdum.” diyerek önemini belirttiği kurtuluş mücadelesinin başlangıcını TED Trabzon Ailesi olarak coşkuyla kutlayıp, Ata’mızın bize bıraktığı mirasın bekçileri olduğumuzu bir kez daha gösterdik.