2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı Okul Sporları Federasyonunu Yıldız Erkekler Masa Tenisi Müsabakaları

Okul PDR birimimiz tarafından 12. sınıf öğrencilerine yönelik hedef belirleme ve motivasyon konulu seminer düzenlenmiştir.
31 Ocak 2024
Uzman Psikolog Arzu Güneş ve okul PDR birimimiz tarafından ortaokul kademesi öğrencilerimiz için hazırlanan İletişim, Empati ve Arkadaşlık Konulu Seminerimiz
31 Ocak 2024

2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı Okul Sporları Federasyonunu tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Masa tenisi müsabakalarına katılım gösteren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.