5 Eylül Perşembe günü 5.sınıf velilerimize yönelik Bilgilendirme Sunumu ve Veli Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

4 Eylül Çarşamba günü 8.sınıf velilerimize yönelik LGS Bilgilendirme Sunumu ve Veli Toplantısı gerçekleştirilmiştir.
6 Eylül 2024
6 Eylül 2024

Ortaokul Lise Müdürü Turgut Kibar’ın konuşması ile birlikte Ortaokul Müdür Yardımcımız, Yabancı Diller Bölüm Başkanı ,Ölçme Değerlendirme ve PDR Birimi uzmanlarımız tarafından yıl boyunca yapılacak çalışmalar konusunda velilerimiz bilgilendirilmiştir.