Trabzon Ortahisar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Çevre Mühendisi Ezgi Kazan konferans salonumuzda “Sıfır Atık” Seminerini gerçekleştirdi.
15 Mayıs 2024
Türk Eğitim Derneğinin tüm Türkiye ile birlikte okulumuzda da uygulanacak olan Tam Eğitim Bursu Sınavı için Sayın Kaymakamımız Gürkan DEMİRKALE’ye Ortaokul ve Lise Müdürümüz Turgut Kibar ve Müdür yardımcılarımız tarafından bilgilendirme ziyareti yapıldı.
15 Mayıs 2024

8.sınıflarımız için PDR birimimiz tarafından düzenlenen “Stresle Baş Etme Yöntemleri” konulu seminer 9 Mayıs Perşembe günü konferans salonumuzda gerçekleştirilmiştir. LGS yaklaşırken öğrencilerimizin stres yönetimi ve baş edebilme becerilerini geliştirecek teknikler anlatılmıştır.