Tunalar Topluluğunun Milli Eğitim Müdürlüğü onayı ile İl Geneli İlkokullar arasında düzenlediği Resim Yarışması

Bilim İnsanı Yetiştirme (BİY) Programı Sınavı
6 Mayıs 2024
Trabzon Ortahisar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Çevre Mühendisi Ezgi Kazan konferans salonumuzda “Sıfır Atık” Seminerini gerçekleştirdi.
15 Mayıs 2024
Bilim İnsanı Yetiştirme (BİY) Programı Sınavı
6 Mayıs 2024
15 Mayıs 2024

Tunalar topluluğunun milli eğitim müdürlüğü onayı ile il geneli ilkokullar arasında düzenlediği resim yarışmasında 2-A sınıfı öğrencimiz Ece BEKTAŞ il ikincisi olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimiz Hilton otelde gerçekleşen ödül töreninde madalya ve tablet PC si takdim edilmiştir. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.