PDR Birimi tarafından 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle “Meslek Seçimi, Mesleki Değerler ve Kişilik Özellikleri İlişkisi” başlıklı seminer gerçekleştirilmiştir.
28 Mayıs 2024
2023-2024 Akademik yılında TED Rönesans Koleji tarafından düzenlenen İkinci Yabancı Diller “Playback Video Clip Yarışması”
31 Mayıs 2024
28 Mayıs 2024
31 Mayıs 2024

Kitap okuma bilincine ve okuma alışkanlığı edinimine verdiği önemle bilinen TED Trabzon Koleji olarak Türkçe Zümresi koordinasyonunda ünlü yazar Ömür KURT’u ortaokul öğrencilerimizle bir araya getirdik. Sayın KURT; matematiğin, sanatın, edebiyatın ve bilimin ışığında kaleme aldığı kitaplarını TED’li okurları için imzaladı. Bu keyifli söyleşiden ötürü kendilerine TED ailesi olarak şükranlarımızı sunarız.