TED Trabzon Koleji Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkiklerimiz bugünkü açılış toplantısıyla başlamıştır.

Çevrimiçi Ücretsiz Terapi
8 Ekim 2020
PDR Birimimiz tarafından 12.sınıf öğrencilerimize “Hedef Belirleme ve Verimli Çalışma’’ konulu seminer düzenlenmiştir.
16 Ekim 2020
Çevrimiçi Ücretsiz Terapi
8 Ekim 2020
16 Ekim 2020

TS EN ISO 9001:2015 Standardının şartlarını yerine getirecek şekilde oluşturduğumuz ve sürdürdüğümüz “TED Trabzon Koleji Kalite Yönetim Sistemi”mizin sahadaki uygulamalarını kontrol etmek üzere yapılan İç Tetkiklerimiz bugünkü açılış toplantısıyla başlamıştır. Tetkiklerle, okulumuz hizmet süreçlerinin performanslarını iyileştirmeye yönelik katkı sağlamayı planlıyoruz.