eTwinning Projesi “Chemistry Experiments at Home”

TED Denizli Koleji Liseler Arası Münazara Turnuvası ve TED Bodrum Koleji TEDx Konuşma Etkinlikleri
28 Haziran 2021
eTwinning Projesi “EQUALITY S/HE-ROES”
29 Haziran 2021
28 Haziran 2021
eTwinning Projesi “EQUALITY S/HE-ROES”
29 Haziran 2021

Bir eTwinning projesi olan “Chemistry Experiments at Home” kurucusu kimya öğretmenimiz Ebru ATAŞ YAZICI tarafından tamamlanmış ve uluslararası kalite etiketi için başvuruda bulunmuştur , Türkiye’de bir ilk olan bu proje devlet okullarıyla işbirliği içerisinde çalışılmıştır,ortağımız olan Işıklar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmeni Mehtap YILMAZ ÖZGÜN’le ortak çalışmalarda yapılmıştır. Projede emeği geçen öğrencilerimizin katılım sertifikaları müdürümüz M. Turgut KiBAR tarafından verilmiştir. Projede emeği geçen herkese teşekkür edilmiştir.