Bilim insanı yetiştirme programı “Adım Zeka İşim Oyun” adlı yarışması

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul sporları Yıldızlar Spor Tırmanışı Türkiye Birinciliği Müsabakaları
24 Mayıs 2024
Eko okullar programı kapsamında okulumuz diyetisyeni ve yüksek gıda mühendisi tarafından Gıda İsrafı konusunda seminer gerçekleştirildi.
28 Mayıs 2024
24 Mayıs 2024
28 Mayıs 2024

Bilim insanı yetiştirme programı 9.sınıf öğrencimiz Umut Turan Tekneci Trabzon genelinde yapılan “Adım Zeka İşim Oyun” adlı yarışma da Q-bitz zeka oyununda İl 1. Si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.