Liseye Merhaba Töreni

TED Trabzon Koleji Anasınıfı öğrencilerimizin yıl sonu gösterisi
14 Haziran 2024
Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Prof. Dr. Fatma Bıkmaz, okulumuza ziyarette bulundu.
TED Trabzon Koleji Anasınıfı öğrencilerimizin yıl sonu gösterisi
14 Haziran 2024

Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN açtığı aydınlık yolda Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilkelerine bağlı, yılmadan, yorulmadan yürüyen gençler yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Değerli yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz, kıymetli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimizle coşkulu ve bir o kadar da duygulu anlara tanıklık ettiğimiz bu günde öğrencilerimize başarı belgelerini verip TED’in sembolü olan atkılarını taktık. Ayrıca ortaokul başarı sıralamasında dereceye giren öğrencilerimizin Türkçe ve İngilizce yaptıkları konuşma duygu dolu anlar yaşattı. Öğrencilerimiz törenin ardından liseye merhaba balosunda doyasıya eğlendiler. Öğrencilerimizle gurur duyuyor ve lise yıllarında başarılar diliyoruz.