Ortaokula Uyum Programı Oryantasyonu
16 Mart 2022
Okulumuz TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Türkçe kategorisinde Erzurum’da yapılacak olan bölge finallerine davet edilmiştir.
Ortaokula Uyum Programı Oryantasyonu
16 Mart 2022

Okulumuzun 6 ve 7. sınıf JMUN kulübü öğrencileri TED Bodrum Koleji JMUN konferansına katıldı. Konferans dilinin tamemen İngilizce olduğu ve Birleşmiş Milletler modellemesi olan JMUN konferansına, okulumuz 6 ve 7. Sınıf JMUN kulübü öğrencileri İngilizce Öğretmenleri Seda Okur ve Aykan Kahraman mentörlüğünde katılım sağladılar. Konferansın ilk gününde öğrencilerimiz, bulundukları komitelerde, temsilcisi oldukları ülkeler adına görüşlerini paylaşıp, fikir alışverişinde bulundular.