PDR Birimi tarafından 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle “Meslek Seçimi, Mesleki Değerler ve Kişilik Özellikleri İlişkisi” başlıklı seminer gerçekleştirilmiştir.

Eko okullar programı kapsamında okulumuz diyetisyeni ve yüksek gıda mühendisi tarafından Gıda İsrafı konusunda seminer gerçekleştirildi.
28 Mayıs 2024
Kitap okuma bilincine ve okuma alışkanlığı edinimine verdiği önemle bilinen TED Trabzon Koleji olarak Türkçe Zümresi koordinasyonunda ünlü yazar Ömür KURT’u ortaokul öğrencilerimizle bir araya getirdik.
31 Mayıs 2024
28 Mayıs 2024
31 Mayıs 2024

Seminerde, meslek seçiminde kişilik özelliklerinin, ilgi, değer ve yeteneklerin ne kadar etkili olduğundan bahsedilmiştir. Öğrencilerimizin kendi meslek seçim sürecinde hangi faktörlerin rol aldığı konusunda farkındalık yaratılmaya çalışılmıştır.