8.sınıflarımız için PDR birimimiz tarafından düzenlenen “Stresle Baş Etme Yöntemleri” konulu seminer 9 Mayıs Perşembe günü konferans salonumuzda gerçekleştirilmiştir.
15 Mayıs 2024
8. Sınıf öğrencilerimizden Cemre Nurten Kesimal, İşleyen Zeka deneme sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye genelinde 1. sırayı elde etti!
16 Mayıs 2024
15 Mayıs 2024
16 Mayıs 2024

Türk Eğitim Derneğinin tüm Türkiye ile birlikte okulumuzda da uygulanacak olan Tam Eğitim Bursu Sınavı için Sayın Kaymakamımız Gürkan DEMİRKALE’ye Ortaokul ve Lise Müdürümüz Turgut Kibar ve Müdür yardımcılarımız tarafından bilgilendirme ziyareti yapıldı. Nazik ev sahipliği için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz.