2024-2025 Eğitim öğretim yılında ilkokul kadememizde yapılacak olan kulüp faaliyetlerimizle ilgili tanıtım toplantımız okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.
20 Eylül 2024
20 Eylül 2024

LGS 2024 sonuçlarına göre TED Trabzon Koleji ortaokul öğrencilerimiz TED okulları arasında ikinci olarak bize büyük gurur yaşattılar. Aynı zamanda Cemre Nurten KESİMAL tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 puan ile “Türkiye Birinciliği” kazandı. Bu bağlamda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Niyazi Akdaş, LGS’de gösterilmiş olan üstün gayret ve başarılarından dolayı öğretmenlerimizi “Başarı Belgesi” ile onurlandırmıştır.
Tüm öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz ve bu büyük başarıda emeği olan değerli öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz.